diumenge, 17 d’abril del 2016




ISBN   978-84-945413-1-5

PVP    16,00 €  (IVA INCLÒS)

FORMAT     145x195 mm

PÀGINES    126

IDIOMA      CATALÀ

COL·LECCIÓ  ÒNIX  POESIA

ENQUADERNACIÓ RÚSTICA AMB SOLAPES




Sinopsi
Retrats de la frontera posa de manifest, a través del peculiar món d’uns personatges del tot reals, valors de caire més genèric i universal, que transcendeixen la seva efímera singularitat. Poema rere poema, va conformant un dibuix emotiu i compromès, tendre i cru a l’hora, esdevenint una reflexió oberta sobre alguns dels aspectes més sensibles, i per això punyents, de la sempre complexa, viva i sorprenent naturalesa humana.

      Joan Albert de la Peña
És poeta, neix i viu a Gavà. Ha publicat els llibres:
El Temps adormit, 2000. El bosc antròpic, 2004. Camins de fum, 2008. Nàufrags del paradís, 2011. Retrats de la frontera, 2016.

- Col·laborador en els programes de Gavà Televisió al voltant del món del llibre: el Nus Gordià, i Punts de llibre.
- Recital de poesia en companyia de primers violins del Liceu en l’acte de presentació de Muriel Casals a Gavà, Òmnium Cultural 2013. Casal de Cultura Torre d’American Lake.
- Representacions música-dansa-poesia, a l’espai Maragall de Gavà, de la ma de la coreògrafa i ex ballarina de la Compañía Nacional de Danza, Mudit Grau, professora durant 8 anys del l’institut del teatre de Barcelona i del Centre d’estudis artístics Oriol Martorell.
- Recital de poesia Nit de la Poesia Social 2015 a la“Casa Gran” Organitzat per l’ajuntament de Gavà amb la participació del tenor del Liceu Lluis Sintes.
- Recital de poesia Nit de la Poesia Social 2016 amb la participació de la banda de jazz “Stoc de Coc” al “Casal de Cultura de l’American Lake,” Organitzat per l’ajuntament de Gavà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada