dilluns, 21 de desembre del 2015

ISBN           978-84-943984-4-5

PVP            15,00 €  (IVA INCLÒS)

FORMAT   145x195 mm

PÀGINES   162

IDIOMA     CATALÀ

COL·LECCIÓ  ÒNIX  POESIA



ENQUADERNACIÓ RÚSTICA AMB SOLAPES




Sinopsi
Cadència, en música, és també un espai sonor de llibertat de l'intèrpret solista en una composició musical per orquestra. El compositor cedeix un temps a l'intèrpret, desconegut però còmplice, perquè mostri la seva creativitat dins de l'obra. En arribar la cadència, l'orquestra emmudeix i escolta l'intèrpret que fa present el seu sentir.

També a “Cadències”, sis poetes han rebut un espai per deixar-hi el sentir del seu propi temps, un temps que no cessa.
El temps de cada poeta: l'ara i aquí de síndria i molsa; la lluentor i la pols d'un temps fugit; la clivella d'un temps immòbil; el temps que promet fruits i flors; el temps que sovint és ganivetada i les trobades festives que arrosseguen temps perduts; el temps elàstic dins la nit desperta...
I cada poeta el diu en cadència lliure, personal i agosarada, amb una poètica on prima el ritme, un batec propi, i una estremidora veritat que vol ser compartida.
enVers
El llibre s’obre amb un anàlisi dels poemes, i fantàstic pròleg de Jordi Llavina.

         enVers

Alexandre Tornabell, Artista plàstic. Esperança Castell Rodriguez, Metgessa, psicoanalista. Josep Cuello Subirana, Doctor en genètica. Marisa Olivera, Traductora. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. Mercè Voltas, Filòloga. Formadora de professorat. Músic. Mireia Farriol, Doctora en Bioquímica.

Aquí tots ells són poetes i ens comparteixen un preciós poemari.

https://soundcloud.com/mpsierra/poesia-23-05-17

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada