diumenge, 24 de maig del 2015

Ja ho he dit - Articulant la Independència al: Diari de Vilanova



ISBN           978-84-943984-2-1

PVP            15,00 €  (IVA INCLÒS)

FORMAT   130x200 mm

PÀGINES   224

IDIOMA     CATALÀ


ENQUADERNACIÓ RÚSTICA AMB SOLAPES





Sinopsi
El llibre recull quasi un centenar d’articles apareguts al Diari de Vilanova, on el periodista Isidre Cunill fa un repàs a l’actualitat local i nacional, passant pels temes i fets més destacats de la vida social i política. El rerefons del camí i destí independentista de Catalunya, n’és molt present.
Al llibre hi deixen petjada també amb els seus escrits: Guillem Mercader (Dir. DV), Neus Lloveras (Alcaldessa de VnG), Joan Ignasi Elena (Avancem), Josep Mª Domènech (CUP VnG) i Joaquim Macià (E.R.C. Cubelles).


      Isidre Cunill
   
Isidre Cunill (Barcelona 1956), periodista i escriptor.
Com periodista a desenvolupat una llarga trajectòria de més de trenta anys, en diversos mitjans de comunicació, especialitzant-se en periodisme d’investigació, matèria sobre la que ha sigut docent universitari i ha impartit diversos seminaris i conferències.  També ha estat professional del mitjà ràdio. Últimament dedicat a columnista d’opinió, principalment al Diari de Vilanova.
Com escriptor ha esdevingut un autor d’èxit i el seu nom és conegut internacionalment a rel d’obres d’assaig de temàtica social, històrica i política entre els quals destaquen: Freud; Los crímenes en democracia; Sicarios en la retaguardia (1936-1939);  Leticia Ortiz, una republicana en la corte del rey Juan Carlos I, De Felip a Felip, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada